Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

espa
GEROVITAL

Προστασία από την αστική ρύπανση

Πως μπορούμε να προστατευτούμε από την αστική ρύπανση;

Τα  τελευταία χρόνια οι επιπτώσεις της ρύπανσης, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, στην επιδερμίδα αποτέλεσαν αντικείμενο έντονων συζητήσεων. Αναζητούμε συνεχώς λύσεις για την μείωση και διαγραφή των ρυτίδων, για να έχουμε όμορφο δέρμα για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, παραβλέποντας το γεγονός πως μία από τις άμεσες συνέπειες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης είναι η πρόωρη γήρανση του δέρματος. Οι δερματολόγοι έχουν καταλήξει πως τα σημάδια γήρανσης είναι πιο εμφανή κατά 80% λόγο της έκθεσης του δέρματος στο μονοξείδιο και διοξείδιο του άνθρακα, καθώς και σε άλλα ρυπογόνα σωματίδια που βρίσκονται στον αέρα. Η ρύπανση καταστρέφει την φυσική προστασία της επιδερμίδας και ως εκ τούτου:

-  εμφανίζονται πρόωρες ρυτίδων

-  το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του

- οι μαύρες κηλίδες γίνονται όλο και πιο ορατές

- γεννούνται ερεθισμοί

- το δέρμα ξηραίνεται


Τι μπορούμε να κάνουμε;

1. Το πιο ουσιαστικό βήμα για την υγεία της επιδερμίδας είναι ο σχολαστικός καθαρισμός πρωί και βράδυ. Δυστυχώς αυτό το βήμα τείνουμε να παρακάμψουμε λόγο δήθεν έλλειψης χρόνου. Πρωί και βράδυ λοιπόν με γαλάκτωμα, micellar water ή gel για να αναπνεύσει το δέρμα μας.

2. Επιλέξτε μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας με προστασία από την ρύπανση. Η σειρά Aslavital MineralActiv από την Gerovital δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό το σκοπό και έχει βασικό συστατικό τον φυσικό άργιλο. Ο άργιλος έχει τρομερές  ιδιότητες αποτοξίνωσης και αναγέννησης των κυττάρων λόγο του συνδυασμού του με περισσότερα από 20 φυσικά μέταλλα όπως κάλιο, νάτριο, ασβέστιο, σίδηρο, νικέλιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο κτλ.

3. Όσο είναι δυνατόν αποφύγετε την έκθεση σας στον ήλιο κατά τις ώρες αιχμής και μείνετε ενυδατωμένοι. Μην ξεχνάτε να πίνετε αρκετό νερό κάθε μέρα για όχι μόνο για  λόγους υγιεινής αλλά και για να αποφύγετε την εμφάνιση ρυτίδων.  

4. Καλή διατροφή, απαγόρευση καπνίσματος και όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος…


Powered By OpenCart
GEROVITAL © 2023

Powered By OpenCart
GEROVITAL © 2023

DWHITE PRODUCTION