Τρόποι Πληρωμής

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά πριν προχωρήσετε με την παραγγελία σας.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος ο τρόπος πληρωμής είναι υποχρεωτικά με χρήση κάρτας.

Δεχόμαστε πληρωμές με τους παρακάτω τρόπους:

1. Με αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνεται (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της εταιρίας courier (Γενική Ταχυδρομική), με την οποία συνεργαζόμαστε, και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής. 

2. Pay Pal

Οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιηθούν μέσω της υπηρεσίας του Pay Pal. Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία GEROVITAL δεν διαθέτει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.

3. Πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιηθούν μέσω της Τράπεζας ALPHA. Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία GEROVITAL δεν διαθέτει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit(Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


  • safety
  • alpha
  • paypal

Newsletter

* E-mail: