Συσφιγκτική κρέμα για την περιοχή της κοιλιάς

12,10€
Abdomen shaping creamΧωρίς ParabensΤο προϊόν έχει δημιουργηθεί ειδικά ενάντια στο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς...

Θερμαντική κρέμα σύσφιξης (αντικυτταριτιδική - αδυνατιστική)

12,10€
Thermic slimming creamΧωρίς ParabensΠρόκειται για μια ειδική κρέμα για αδυνατιστικό μασάζ. Το αντικυτταριδικό μασάζ βοηθά στην απομάκρυνση της κυτταρίτιδας, τονώνει τους μυς του σώματος & ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία...

Cryo Gel σύσφιξης (αντικυτταριδική - αδυνατιστική)

12,10€
Cryo slimming gelΧωρίς ParabensΠρόκειται για ένα πλούσιο gel με φυσικά ενεργά συστατικά που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και διασφαλίζουν την αναμόρφωση του σώματος...

Κρέμα Αναδιάρθρωσης κατά των Ραγάδων & Μπράτσα

14,40€
Restructuring anti stretch marks creamΗ κρέμα περιέχει ένα σύμπλεγμα ειδικών συστατικών που μειώνει την εμφάνιση των υπαρχόντων ραγάδων & προλαμβάνει την εμφάνιση νέων.Το Centerox σε συνδυασμό με το Sepilift διεγείρουν τη δημιουργία νέου κολλαγόνου, το οποίο αυξάνει την ελαστικότητ..

Θερμαντική κρέμα κατά της Κυτταρίτιδας

14,40€
Thermic anti cellulite creamΗ κρέμα εμπεριέχει ειδικά συστατικά κατά της κυτταρίτιδας, τα οποία δρουν ιδίως κατά τη διάρκεια της νύχτας.Το Nuctorshape μειώνει τη συσσώρευση λιπιδίων, βελτιώνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και δίνει τη σταθερότητα στους ιστούς σας. Το Aescin μαζί με το Οργ..

ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ

9,50€
Restructurating anti-stretch mark creamΕίναι ένα προϊόν περιποίησης σώματος που δημιουργήθηκε ειδικά για τη θεραπεία των ραγάδων και την αποκατάσταση της ελαστικότητας του ξηρού δέρματος.Ηλικία: 20+..

Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας

9,10€
Anti cellulite creamΕίναι ένα προϊόν περιποίησης σώματος που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας και της ελαστικότητας της ξηρής επιδερμίδας.Όγκος / Βάρος: 200 ml..