Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών

21,90€
Anti-wrinkle eye contour creamΓια να αποφύγετε τα πρώτα σημάδια της γήρανσης του δέρματος, οι ειδικοί της Farmec δημιούργησαν μια μοναδική σειρά καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν καθαρή σταθερή Ρετινόλη, η οποία διεισδύει βαθιά στα στρώματα του δέρματος, επιτ..

Αντιρυτιδική Lifting Κρέμα Ματιών

23,10€
Anti-Wrinkle Eye Contour CreamΗ κρέμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Οι σχετικές δραστικές ουσίες που περιέχει εξασφαλίζουν συνεργιστική δράση σε τρεις τομείς: τη μείωση των βαθιών ρυτίδων, τις ρυτίδες έκφρασης και τους μαύρους κύκλο..

Κρέμα Σύσφιξης για Μάτια & Χείλη

10,20€
Eye and Lip contour firming creamΈνα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος γύρω από τα μάτια και τα χείλη.Το Centerox διεγείρει τη σύνθεση νέων ινών κολλαγόνου, και το συστατικό Sepilift δρα συνεργατικά, αποτελώντας την πηγή της υδροξυπρολίνης, το πιο αντιπρ..

Αντιρυτιδική Κρέμα (Μάτια - Χείλη - Μέτωπο)

26,00€
Wrinke correction treatement – eyes, lips, foreheadΗλικία: 30+..

Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών

17,00€
Anti-wrinke eye contour creamHypoallergic & Paraben FreeΜε Goji Berry και Άργιλο..

Θρεπτική Κρέμα Ματιών & Χειλιών

13,40€
Eyes and lips contour cream Η Gerovital H3 της Dr. Ana Aslan είναι η πρώτη κρέμα αντι-γήρανσης του κόσμου.Για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, η Gerovital H3 έχει βοηθήσει γενιές γυναικών να προβάλλουν την ομορφιά τους, και σήμερα είναι μία από τις πιο γνωστές μάρκες καλλυντικώ..

Ενυδατική Θρεπτική Lifting Κρέμα για Μάτια & Χείλη

14,10€
Intensive contour lift cream – eyes and lipsHypoallergic & Paraben FreeΜε Gatuline και Άργιλο..