Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης (400ml)

14,30€
Η τριχόπτωση αποτελεί σημαντικό πρόβλημα τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Τα αίτια της είναι ποικίλα και αν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως έχουν σοβαρές σωματικές και ψυχικές συνέπειες...

Ορός (serum) κατά της Τριχόπτωσης (150ml)

12,30€
Anti-hair loss serumΗ τριχόπτωση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες. Τα αίτια της είναι ποικίλα, τόσο από εσωτερικούς όσο και από  εξωτερικούς παράγοντες, και αν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως μπορεί να έχουν ..

Λοσιόν Αναδόμησης Μαλλιών με Πετρέλαιο

13,60€
Petroleum regenerating lotionΑνεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας, εφαρμόστε αυτή τη θεραπεία, εάν έχετε παρατηρήσει εξουθένωση της τρίχας, θαμπή όψη, ή ακόμη χειρότερα, απώλεια μαλλιών πάνω από τα φυσιολογικά όρια...

Σαμπουάν Αναδόμησης (250ml)

10,50€
Regenerating shampooΤα ενεργά συστατικά αυτού του σαμπουάν δρουν στην δομή των μαλλιών από τις ρίζες προς τις άκρες και είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες...

Μάσκα Αναδόμησης

11,30€
..
Sale

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας για Άντρες

5,90€ 8,40€
Men Anti-dandruff shampoo..

Σαμπουάν Aναδόμησης (125ml)

7,30€
Regenerating shampooΤα ενεργά συστατικά αυτού του σαμπουάν δρουν στην δομή των μαλλιών από τις ρίζες προς τις άκρες και είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες...

Σαμπουάν κατά της Λιπαρότητας (250ml)

10,60€
Sebum Control ShampooΤα λιπαρά μαλλιά αποτελούν ένα σημαντικό πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους. Λόγω της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος, τα μαλλιά φαίνονται συνέχεια βρώμικα και ακατάστατα. Ως εκ τούτου, η φροντίδα των λιπαρών μαλλιών είναι μια καθημερινή ανάγκη η οποία όχι μόν..

Μάσκα για Βαμμένα Μαλλιά

11,40€
Pro Color maskΟι βαφές μαλλιών ασκούν χημική δράση στη δομή της τρίχας και τα αρνητικά αποτελέσματα είναι ορατά: ξηρότητα των μαλλιών, υπερβολική πτώση, εύκολο σπάσιμο όταν χτενίζονται κλπ. Για το λόγο αυτό μια μόνιμη θεραπεία ενυδάτωσης είναι άκρως απαραίτητη, δεδομένου ότι ..

Ενυδατικός Ορός (serum) Μαλλιών

11,40€
Moisturizing thermo-protective serumΤα μαλλιά είναι ιδιαιτέρως εκτεθειμένα στις ακτίνες του ήλιου και είναι δύσκολο να προστατευθούν. Οι δραστηριότητές μας, σχεδόν μας υποχρεώνουν να φαινόμαστε περιποιημένες στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα ο στεγνωτήρας μαλλιών ν..

Νο Frizz (serum)

Κωδικός: 1160

10,60€

Νο Frizz (serum)

10,60€
Νο Frizz (serum) ..

Ορός για Ψαλίδα (serum)

10,60€
Split Ends Serum..

Ενυδατικό Conditioner

Κωδικός: 471

5,00€

Ενυδατικό Conditioner

5,00€
..
Sale
Sale

Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης

17,00€ 25,40€
Anti-Hair loss ShampooΗ υπερβολική τριχόπτωση οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως κακή διατροφή, έλλειψη βιταμινών, διάφορες ασθένειες, διαταραχές του ανοσοποιητικού και ορμονικές διαταραχές, εγκυμοσύνη, βαφές, στρες, κ.λπ.Υποαλλεργικό / Χωρίς Paraben.Ηλικία: 20+..

Θεραπεία κατά της Τριχόπτωσης

45,70€
Anti-Hair Loss TreatmentΗ τριχόπτωση είναι στη λίστα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες. Όχι και τόσο ασήμαντο πρόβλημα, όταν το πλήθος των τριχών που χάνουμε υπερβαίνει τα φυσιολογικά όρια. Η Αλωπεκία προκαλείται από πολλούς παράγοντες όπως: κακή δ..