Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης (400ml)

14,30€
Η τριχόπτωση αποτελεί σημαντικό πρόβλημα τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Τα αίτια της είναι ποικίλα και αν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως έχουν σοβαρές σωματικές και ψυχικές συνέπειες...

Ορός (serum) κατά της Τριχόπτωσης (150ml)

12,30€
Anti-hair loss serumΗ τριχόπτωση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες. Τα αίτια της είναι ποικίλα, τόσο από εσωτερικούς όσο και από  εξωτερικούς παράγοντες, και αν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως μπορεί να έχουν ..

Λοσιόν Αναδόμησης Μαλλιών με Πετρέλαιο

13,60€
Petroleum regenerating lotionΑνεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας, εφαρμόστε αυτή τη θεραπεία, εάν έχετε παρατηρήσει εξουθένωση της τρίχας, θαμπή όψη, ή ακόμη χειρότερα, απώλεια μαλλιών πάνω από τα φυσιολογικά όρια...

Σαμπουάν Αναδόμησης (250ml)

10,50€
Regenerating shampooΤα ενεργά συστατικά αυτού του σαμπουάν δρουν στην δομή των μαλλιών από τις ρίζες προς τις άκρες και είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες...

Σαμπουάν κατά της Λιπαρότητας (250ml)

10,60€
Sebum Control ShampooΤα λιπαρά μαλλιά αποτελούν ένα σημαντικό πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους. Λόγω της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος, τα μαλλιά φαίνονται συνέχεια βρώμικα και ακατάστατα. Ως εκ τούτου, η φροντίδα των λιπαρών μαλλιών είναι μια καθημερινή ανάγκη η οποία όχι μόν..

Μάσκα για Βαμμένα Μαλλιά

11,40€
Pro Color maskΟι βαφές μαλλιών ασκούν χημική δράση στη δομή της τρίχας και τα αρνητικά αποτελέσματα είναι ορατά: ξηρότητα των μαλλιών, υπερβολική πτώση, εύκολο σπάσιμο όταν χτενίζονται κλπ. Για το λόγο αυτό μια μόνιμη θεραπεία ενυδάτωσης είναι άκρως απαραίτητη, δεδομένου ότι ..

Ενυδατικός Ορός (serum) Μαλλιών

11,40€
Moisturizing thermo-protective serumΤα μαλλιά είναι ιδιαιτέρως εκτεθειμένα στις ακτίνες του ήλιου και είναι δύσκολο να προστατευθούν. Οι δραστηριότητές μας, σχεδόν μας υποχρεώνουν να φαινόμαστε περιποιημένες στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα ο στεγνωτήρας μαλλιών ν..

Νο Frizz (serum)

Κωδικός: 1160

10,60€

Νο Frizz (serum)

10,60€
Νο Frizz (serum) ..

Ορός για Ψαλίδα (serum)

10,60€
Split Ends Serum..
Sale
Sale

Σαμπουάν Κατά της Ξηροδερμίας

16,30€ 23,30€
Shampoo for Sensitive ScalpΟι μελέτες δείχνουν ότι περίπου το 60% των γυναικών και 40% των ανδρών έχουν ευαίσθητο δέρμα της κεφαλής, το οποίο χαρακτηρίζεται από συμπτώματα όπως κάψιμο, τσούξιμο, πόνο, κνησμό και ερυθρότητα. Αυτά προκαλούνται κυρίως από τον ξηρό αέρα, τη ζέστη, το κρύο,..
Sale
Sale

Σαμπουάν Κατά της Πιτυρίδας

12,40€ 23,30€
Anti Dandruff ShampooΥποαλλεργικό / Χωρίς Parabens.Ηλικία: 20+..
Sale

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας για Άντρες

5,90€ 8,40€
Men Anti-dandruff shampoo..