Αντηλιακή Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου SPF 50 Golden Color

  • 16,50€
  • Σειρά Προϊόντων: Sun
  • Κωδικός Προϊόντος: 4639
  • Ποσότητα: 50 ml
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Συνιστάται για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, επιρρεπείς σε αλλεργίες από τον ήλιο. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος προστασίας από την πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την πρόληψη των ηλιακών δυσανεξιών και των μαύρων κηλίδων.

Προϊόν με συντελεστή ηλιακής προστασίας (SPF) που επιλέγεται με βάση τον τύπο του δέρματος. Εφαρμόστε το προϊόν ομοιόμορφα σε στεγνό και καθαρό δέρμα 15-30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο.

·         Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

·         Επαναλάβετε συχνά (ειδικά μετά το ντους, εφίδρωση, το κολύμπι και το σκούπισμα με πετσέτα).

·         Μην εκθέτετε βρέφη και νήπια στο φως του ήλιου.

·         Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο μεταξύ 11:00 π.μ. και 15:00 μ.μ. Μην μείνετε πολύ ώρα στον ήλιο ακόμα και αν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν ηλιακής προστασίας, η υπερέκθεση είναι μια σοβαρή απειλή για την υγεία.

·         Χρησιμοποιήστε ρούχα προστασίας (καπέλο, γυαλιά ηλίου, T-shirt). Προκειμένου να επιτευχθεί η προστασία που υποδεικνύεται από το SPF, εφαρμόστε 2 mg / cm², που είναι περίπου. 36 γραμμάρια (6 γεμάτα κουταλάκια του γλυκού) για το σώμα ενός ενήλικα. Προσοχή: μείωση της ενδεδειγμένης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας.

Το φυσικό οικολογικά πιστοποιημένο έλαιο Inca-omega, πλούσιο σε ωμέγα 3-6 και 9 απαραίτητα λιπαρά οξέα, αποκαθιστά την ακεραιότητα του προστατευτικού στρώματος λιπιδίων, ομαλοποιεί τη διαδικασία κερατινοποίησης, βελτιώνει τον βαθμό ενυδάτωσης. Περιέχει μεγάλη ποσότητα δέλτα και γάμα φυσικών τοκοφερόλων που προστατεύουν το DNA και τις κυτταρικές μεμβράνες από την καταστροφική δράση των υπεριωδών ακτινοβολιών. Η βιταμίνη Ε είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά αντιοξειδωτικά, μπλοκάρει τις οξειδωτικές αντιδράσεις και τις καταστροφικές συνέπειες που παράγουν.

Τηρεί τις συστάσεις της ΕΕ για την προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας UVA/UVB.

- +