Ενυδατικός Ορός Μαλλιών με Κερατίνη - Thermoprotective Serum

  • 8,00€
  • Σειρά Προϊόντων: Expert Hair Treatment
  • Κωδικός Προϊόντος: 1157
  • Ποσότητα: 150 ml
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ο ορός προστατεύει τα μαλλιά μέσω μιας 'μεμβράνης' που δημιουργεί, προλαμβάνοντας την αφυδάτωση της τρίχας, παρά την χρήση που γίνετε με πιστολάκι κτλ

Περιέχει ενεργά  συστατικά όπως εκχύλισμα Aloe Vera, Προβιταμίνη Β5 και Aquaxil τα οποία παρέχουν εκπληκτικά ενυδατικά και θρεπτικά αποτελέσματα.


Οι υψηλές θερμοκρασίες άνω των 120°C καταστρέφουν την κερατίνη και μειώνουν δραστικά την περιεκτικότητα σε νερό. Η τρίχα γίνεται αδύναμη, ξηρή, διασπάται χάνει την υγιή της εμφάνιση και καταστρέφεται.

Η δράση του ορού βασίζεται στη χαμηλή αγωγιμότητα της προστατευτικής μεμβράνης που δημιουργεί γύρω από τα μαλλιά. Κατά συνέπεια, το επίπεδο ενυδάτωσης των μαλλιών δεν επηρεάζεται από τη χρήση του στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερο για μπούκλες και καιρικές συνθήκες: υψηλές θερμοκρασίες και υπεριώδη ακτινοβολία.

Εφαρμόστε στα μαλλιά μετά από κάθε λούσιμο και πριν χρησιμοποιήσετε το στεγνωτήρα μαλλιών. Αφήστε τον ορό να δράσει για 2-3 λεπτά ώστε η πανθενόλη και η κερατίνη να ενεργοποιηθούν και να ενυδατώσουν, ανοικοδομήσουν την τρίχα. Μην ξεπλύνετε!

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σίδερο για μπούκλες, χωρίς να ανησυχείτε ότι τα μαλλιά σας μπορεί να καταστραφούν. Ο ορός προστατεύει τα μαλλιά ενάντια στις ακραίες θερμοκρασίες των συσκευών styling.

- +

Ετικέτες: Ενυδατικός Ορός Μαλλιών με Κερατίνη - Thermoprotective Serum