Τρόποι Αποστολής

Αποστολές Προϊόντων

Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό

Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.

Εσφαλμένες αποστολές

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε δεν είναι σωστά με βάση την επιβεβαιωμένη παραγγελία σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών στο 6981226022 ή με email στο info@gerovital.gr, αναφέροντας απαραίτητα τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Μετά από συνεννόηση, τα προϊόντα θα πρέπει μας αποστέλλονται πίσω, συνοδευόμενα από την απόδειξη αγοράς τους. Η χρέωση της επιστροφής τους καλύπτεται από την εταιρεία. Εσείς θα πρέπει απλά να συμπληρώσετε το «Έντυπο Επιστροφής» και να καλέσετε για την παραλαβή τους την εταιρεία courier Γενική Ταχυδρομική στο τηλέφωνο 210-4581100. Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε το κόστος της αποστολής της σωστής παραγγελίας κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα παραλαβής στην εταιρία της λανθασμένης, εφόσον φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα των αντίστοιχων προϊόντων  κατά το χρόνο εκτέλεσης.

Κόστος αποστολής 

Για παραγγελίες άνω των 50€ το κόστος μεταφορικών είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα, ειδάλλως το κόστος είναι 4 ευρώ.

Τα έξοδα αποστολής  για την Κύπρο εως 5 κιλά είναι 16€

Για παραγγελίες άνω των 100€ το κόστος μεταφορικών είναι δωρεάν για όλη την Κύπρο.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος ο τρόπος πληρωμής είναι υποχρεωτικά με χρήση κάρτας.

Newsletter

* E-mail: