Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

espa
GEROVITAL

Το Μοναδικό Συστατικό GΗ3

Δρ. Κοτρώτσιος Θ.Αναστάσιος MD, PhD

Η Gerovital H3 είναι προϊόν δημιουργίας της μεγαλύτερης προσωπικότητας στην Γηριατρική παγκοσμίως, της «Dr. Ana Aslan», λαμβάνοντας πιστοποίηση  από τον Εθνικό Οργανισμό  Φαρμάκων Και Ιατρικών Σκευασμάτων της Ζεντίνα Ρουμανίας, με αριθμό 1583/ 2012/01 κυβερνητική εντολή[1],  η οποία πειραματίστηκε στην δημιουργία του προϊόντος στο Ινστιτούτο Γεροντολογίας  του Βουκουρεστίου Ρουμανίας. Η σύλληψη της ιδέας του GH3 έγινε το 1957 στην Βερόνα της Ιταλίας, στο 4ο Διεθνές Συνέδριο Γεροντολογίας, και μάλιστα οι ευεργετικές ιδιότητες του προϊόντος μελετήθηκαν από κορυφαία ινστιτούτα, έγιναν πολλές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, και γι’ αυτό την δεκαετία του 60 έλαβε την μεγαλύτερη επιστημονική πιστοποίηση, ως ένα εκ των πολυτιμότερων συμμάχων για τον αγώνα κατά του γήρατος. Ουσιαστικά, το προϊόν βασίζεται σε ένα διαφορετικό μοτίβο χρήσης της υδροχλωρικής προκαΐνης, αφού προστέθηκε  βενζοϊκό οξύ με ταυτόχρονη εισροή μεγαλύτερης ποσότητας της προκαΐνης στα κύτταρα του σώματος, η οποία διαφοροποίηση επάγεται μεγαλύτερη φαρμακολογική δράση, αφού το προϊόν GerovitalH3 (GH3) έχει σταθερότητα 2 χρόνια  επιπλέον από την δράση της προκαΐνης. Η προσθήκη του βενζοϊκού οξέος βοηθάει στην αναστολή της αποδόμησης του δέρματος, και μάλιστα βοηθάει και στην προστασία της προκαϊνής με το που εισαχθεί στον οργανισμό, βοηθώντας έτσι την δράση της στο νευρικό και μυϊκό σύστημα.


Το GH3 ενδεικνύεται για άτομα που υπερβαίνουν το ηλικιακό όριο των 40 ετών, προκειμένου να δράσουν δυναμικά οι αντιγηριατρικές ιδιότητες, αφού μπορεί και βελτιώνει κάθε πτυχή του ανθρώπου, που μπορεί να επηρεαστεί από την γήρανση, όπως και η επίδραση του γήρατος στα μαλλιά, αφού μπορεί να δυναμώσει τα μαλλιά και την αντοχή της ρίζας του, μειώνοντας και την αλωπεκία. Επίσης, δρα και σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού χρησιμοποιείται και ως αντικαταθλιπτικό, βελτιώνοντας κάθε ψυχολογικό παράγοντα του ανθρώπου, όπως την αισιοδοξία του και παράγει την επιθυμία για δράση και ζωή, τα οποία στοιχεία μπορούν να επηρεαστούν από την ηλικία, εμποδίζοντας την γήρανση, και τις ασθένειες του γήρατος[2]. Τα εν λόγω αποτελέσματα επιβεβαίωσε μάλιστα έρευνα στο Ινστιτούτο του Βουκουρεστίου της  Ρουμανίας, αφού κλινικές μελέτες έδειξαν ότι οι ασθενείς που τους χορηγήθηκε GH3, εμφάνισαν καλύτερα σωματική και πνευματική ευεξία, ποιοτικότερο δέρμα, μαλλιά και νύχια, και μειωμένες γεροντικές κηλίδες, παράγοντας και αναγεννητικές ιδιότητες στον ηπατικό ιστό και στον μυελό των οστών[3] , βελτιώνοντας και την διάρκεια ζωής των κυττάρων σε πολύ σημαντικό βαθμό. Οι ιδιότητες του GH3 αντικατοπτρίζουν την πολιτική της δημιουργού του στον αγώνα κατά της γήρανσης αφού η νεότητα δεν είναι μόνο η σωματική εμφάνιση και η ευεξία, αλλά και η ψυχολογική αίσθηση αυτής, με την ανάγκη να θέσει το άτομο ένα στόχο που αξίζει να αγωνιστεί για να τον πετύχει.

Οι κρέμες GH3 έχουν ανταγωνιστεί πολλές παγκόσμιες φίρμες και είναι πλέον παγκοσμίως γνωστές και πλήρως ανταγωνίσιμες, διότι αποσκοπούν και στην ψυχολογική ευθυμία του ανθρώπου.

Πλέον έχουν προστεθεί αρκετές σειρές με GH3 όπως η Retinol H3, Derma + H3, Evolution H3 


[3]http://www.millenniumh.com/gh3-gerovital-procaine-articles9.htm

 

Δρ. Κοτρώτσιος Θ.Αναστάσιος MDPhD

Eιδικός Ρευματολόγος-Γηρίατρος-Γεροντολόγος

Μετεκπαιδευθείς Γηριατρικής-Γεροντολογίας

Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ELIOS-ASLAN Βουκουρεστίου

Υπεύθυνος Ρευματολογικού-Γηριατρικού Τμήματος Ιασώ Θεσσαλίας Γενική κλινική

Διδάσκων Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Powered By OpenCart
GEROVITAL © 2024

Powered By OpenCart
GEROVITAL © 2024

DWHITE PRODUCTION