Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

espa
GEROVITAL

Ποια είναι η Dr. Ana Aslan;

Dr. Ana Aslan - Ένα όνομα, θρύλος μιας ζωής αφιερωμένης στους ανθρώπους


Η Dr. Ana Aslan γεννήθηκε στην Ρουμανία και είναι μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες παγκοσμίως στην ιστορία της γηριατρικής και της γεροντολογίας. Αφιέρωσε όλη τη ζωή της στην αναζήτηση της αιτίας της γήρανσης. Πάντοτε γνώριζε πόσο σημαντικό και καθοριστικό είναι ένα υγιές δέρμα και μια νεανική εμφάνιση για τη διάθεση των ανθρώπων.


Η ίδια έλεγε: «Το να είναι κανείς για πάντα νέος δε σημαίνει να είναι 20 χρονών. Σημαίνει να είναι αισιόδοξος, να νιώθει καλά, να έχει έναν στόχο για τον οποίο αξίζει να αγωνίζεται και να τον επιτυγχάνει».


Η φιλοσοφία της γεροντολόγου για το πως μπορεί κανείς να παραμένει νέος και να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης συνοψίζεται στις εξής συμβουλές: ισορροπημένη διατροφή, το μυστικό της μακροζωίας, περπάτημα, φυσική άσκηση, αποφυγή άγχους, χρήση των κατάλληλων προϊόντων αισθητικής για κάθε τύπο δέρματος, ανεύρεση δημιουργικών δραστηριοτήτων και αποφυγή της απομόνωσης, θεραπεία με μουσική και χρώματα για την αποφυγή της κατάθλιψης, αποφυγή των χρόνιων παθήσεων.


Η σύλληψη της Gerovital H3 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1957 στη Βερόνα, στην Ιταλία, στο 4ο Διεθνές Συνέδριο Γεροντολογίας αλλά δε σταμάτησε στην παρουσίαση. Ακολούθησαν πολλά χρόνια έρευνας, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάστηκαν σε πολλά συνέδρια και διεθνείς επιστημονικές συναντήσεις και δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικά περιοδικά. Επιστήμονες από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, την Ιταλία, την Αυστρία και τη Ρουμανία μελέτησαν και επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα της χρήσης της Gerovital H3 που δημιουργήθηκε από την Dr Ana Aslan.


Ως αποτέλεσμα, τη δεκαετία του ’60 η πρόταση της Dr. Aslan αποκτά επιστημονική πιστοποίηση ως μια θεραπεία μεγάλης αξίας ενάντια στα σημάδια της γήρανσης. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου συρρέουν στο Βουκουρέστι για να γνωρίσουν την Dr Ana Aslan και να επωφεληθούν από τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας με Gerovital H3. Η συγκεκριμένη θεραπεία μάλιστα, γίνεται το «ελιξίριο της ζωής» για πολλούς ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας. Η ερευνητική δράση της Dr. Ana Aslan επιβραβεύτηκε με πολλές διακρίσεις, ορισμένες από τις οποίες είναι οι εξής: «Ο Σταυρός της Τιμής», πρώτης τάξεως, από το «Τάγμα της Τιμής», της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, το 1971 «Ιππότης της Νέας Ευρώπης», βραβείο Όσκαρ, στην Ιταλία το 1973 Το βραβείο της Ακαδημαϊκής Πτέρυγας, στη Γαλλία το 1973 Επίτιμη Ξένη Πολίτις και Επίτιμη Καθηγήτρια Επιστημών, στις Φιλιππίνες, το 1973 Δίπλωμα Μέλους Honoris Causa της Βοημικής Σλοβακικής Επιστημονικής Κοινότητας, το 1981 Βραβείο και μετάλλιο «Leon Bernard» που απονέμεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την Κοινωνική Ιατρική και τη Γηριατρική, το 1982.


Η Dr. Ana Aslan απεβίωσε στις 20 Μαΐου 1988

Powered By OpenCart
GEROVITAL © 2024

Powered By OpenCart
GEROVITAL © 2024

DWHITE PRODUCTION